anbos procert provoet pin
Menu
resmenu
  • Home
  • Producten
  • Prijzen
  • De salon
  • Contact
  • Privacyverklaring

    Marije's Schoonheids- en PedicureSalon, gevestigd aan Platanenlaan 98 1613 TR, Grootebroek, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

    Contactgegevens:

    https://salonmarije.nl/ Platanenlaan 98 1613 TR, Grootebroek +31649388700

    M.C.R. Negenman is de Functionaris Gegevensbescherming van Marije's Schoonheids- en PedicureSalon Zij is te bereiken via salonmarije@outlook.com

    Persoonsgegevens die wij verwerken

    Marije's Schoonheids- en PedicureSalon verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

    • Voor- en achternaam
    • Geslacht
    • Geboortedatum
    • Adresgegevens
    • Telefoonnummer
    • E-mailadres
    Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

    Marije's Schoonheids- en PedicureSalon verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

    • gezondheid
    Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

    Marije's Schoonheids- en PedicureSalon verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

    • Het afhandelen van uw betaling
    • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
    • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
    • Het maken van facturen
    • Marije's Schoonheids- en PedicureSalon verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
    Geautomatiseerde besluitvorming

    Marije's Schoonheids- en PedicureSalon neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Marije's Schoonheids- en PedicureSalon) tussen zit. Marije's Schoonheids- en PedicureSalon gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: Microsoft Office 2016 (Facturatie, contact via mail, boekhouding)

    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

    Marije's Schoonheids- en PedicureSalon bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: persoonsgegevens > bewaartermijn volgens de wettelijke verplichting in verband met financiële documenten zoals facturen; gezondheid > bewaartermijn volgends de wettelijke verplichting in verband met financiële documenten zoals facturen.

    Delen van persoonsgegevens met derden

    Marije's Schoonheids- en PedicureSalon verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Marije's Schoonheids- en PedicureSalon blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

    Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

    Marije's Schoonheids- en PedicureSalon gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Marije's Schoonheids- en PedicureSalon en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar salonmarije@outlook.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Marije's Schoonheids- en PedicureSalon wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

    Marije's Schoonheids- en PedicureSalon neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via salonmarije@outlook.com